Antić: Inostranstvo je prioritet

Bivši fudbaler Borca o novoj sredini

Antić: Inostranstvo je prioritet

D. Vejo

Slađan Antić više nije u planovima Vuleta Trivunovića, te će s toga biti primoran da krene u potragu za novom sredinom.

Iako je igrao većinu utakmica u jesenjem dijelu sezone, bivši fudbaler Radnika, a sada već i Borca, nije dobio povjerenje mladog stručnjaka na klupi crveno-plavih. Odluka stratega da ove zime napusti banjalučki klub, iznenadila je mladog i talentovanog fudbalera.

"Kada sam čuo odluku šefa bio sam iznenađen i zatečen. Ali, to je njegova odluka i ja to poštujem. Borcu i svojim bivšim saigračima želim sve najbolje u nastavku sezone. Imam nekoliko opcija, ali još ništa konkretno. Pokušat ću nešto vani da tražim, to mi je prioritet te se nadam da ću uspjeti u svom naumu", zaključio je za SportSport.ba, Slađan Antić.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi