Antić: Messi više nije onaj stari

"Sve se više svađa na terenu"

Antić: Messi više nije onaj stari

Nekadašnji trener Barcelone, srbijanski stručnjak Radomir Antić kritikovao je promjenu ponašanja kod Lionela Messija, za koju vjeruje da je uticala na njegovu igru.

Messi važi za jednu pravu sportsku ikonu, fudbaler koji nije prgav i koji se ne svađa na terenu. Međutim, Antić smatra da se to promijenilo.

 

"Svađa se sa saigračima i protivničkim igračima na terenu, te sa sudijama. Ovaj se Messi mnogo promijenio. Ne mogu se u pitanje dovoditi njegovi kvaliteti, ali njegovo ponašanje u posljednjih nekoliko mjeseci nije mu pomoglo na terenu. Messi se više ne vraća u odbranu, ne pomaže saigračima i to se osjeti na terenu", smatra Antić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije