Antić: Ostvarili smo dio cilja, srećni smo

Borac osvojio jesenju titulu

Antić: Ostvarili smo dio cilja, srećni smo

D. Vejo

Liderska pozicija, jesenja titula i 37 prikupljenih bodova u 16 kola, to je ukupni bilans koji je ostvario banjalučki Borac u dosadanjem dijelu takmičenja.

Fudbaleri Borca od samog starta prvenstva jasno su dali svima do znanja koji je to primarni cilj Velikana iz Platonove. Vrata Premijer lige BiH na pola su otvorena, a zadovoljan učinkom do sada, jeste i krilni napadač Banjalučana.

"Ostvarili smo cilj, koji smo zacrtali na početku prvenstva. A to je jesenja titula. Međutim, to je pola puta. Ostao je još drugio dio, onaj proljetni. Najviše smo pokazali od svih ekipa, te smo zasluženo na pauzu otišli sa pest bodova prednosti", zaključio je za SportSport.ba fudbaler Borca, Slađan Antić.

Podsjetimo, Antić je u redove banjalučkog sastava stigao minule zime iz Radnika, kao pozajmljen igrač.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi