Antić zadovoljan nastupom u Južnoj Africi

Bez obzira na sve

Antić zadovoljan nastupom u Južnoj Africi

E. Škorić

Unatoč ispadanju Srbije već u grupnoj fazi Svjetskog prvenstva, selektor Radomir Antić ističe kako je zadovoljan nastupom njegovih nogometaša.

Radomir Antić je istakao zadovoljsto onim što su pružili njegovi izabranici na Svjetskom prvenstvu u Južnoj Africi, ali i kazao kako nema namjeru napustiti kormilo Orlova.

"Potpisivanjem ugovora preuzeo sam na sebe obavezu, a kad donesem odluku ja stojim iza nje", kazao je Antić.

Srbija je sa dva poraza i jednu pobjedu završila svoje natjecanje još u ranoj grupnoj fazi, no srbijanski stručnjak nije nezadovoljan.

"Borili smo se i stvorili familiju, kompaktnu i ljudsku, u kojoj su svi bez ijednog ružnog gesta u njoj radili proteklih mjesec dana".

Orlovi su završili kao posljednji u grupi D. Slavili su nad Njemačkom (1:0), no pobjedu je "poništio" neuspjeh u duelu sa Australijom (1:2), te u prvom susretu sa Ganom (0:1).

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti