Antolović i Dedić u konkurenciji za utakmicu protiv Čelika
Foto: fkzeljeznicar.ba

Kompletirana potrebna papirologija

Antolović i Dedić u konkurenciji za utakmicu protiv Čelika

Sezona 2013/2014 za Željezničar svakako će ostati upamćena po velikom broju povreda, bez obzira na to hoće li aktuelni šampion uspjeti odbraniti titulu ili ne.

Ukoliko Plavi uspiju u tome svakako da će njihov uspjeh dobiti na težini, obzirom da iz kola u kolo u nastavku takmičenja u BH Telecom Premijer ligi šef stručnog štaba Hajrudin Đurbuzović vodi prave bitke u pokušaju da u početni sastav uvrsti jedanaest najboljih, a u tom trenutku najzdraviji, ili bolje reći najlakše povrijeđenih.

Ipak, ako su tačne informacije koje stižu sa Grbavice, a čija se zvanična potvrda još uvijek očekuje, igrački kadar Željezničar je danas jači za dvojicu fudbalera. Naime, u Zvorničkoj 27 kompletirana je sva potrebna dokumentacija za Marjana Antolovića i Nenada Dedića, pa će ova dva fudbalera za sastav konkurisati već za utakmicu sa Čelikom.

Na Grbavicu je stigla potrebna dokumentacija iz kluba u kojima su prethodno nastupala ova dva fudbalera, a njih nedostatak bio je glavna prepreka za registraciju dvojice fudbalera u N/FSBiH.

Kako je naš portal uspio saznati na Grbavici je učinjeno sve kako bi status stranih državljana koji nose dres Željezničara bio regulisan, te se u redovima šampiona ne pribojavaju inspekcije koja je u posljednje vrijeme aktivna na premijerligaškim terenima.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.