Antolović karijeru nastavlja u Hapoel Haifi

Odlazi u Izael

Antolović karijeru nastavlja u Hapoel Haifi

E. Škorić

Marijan Antolović na korak je od potisa ugovora sa izraelskim klubom Hapoel Haifom.

Antolović je jučer ujutro napustio pripreme Željezničara u Međugorju kako bi pokušao da finalizira transfer u Hapoel.

Danas je dogovorio prelazak u ovaj izraelski klub, pa će gotovo sigurno višestruki bh. prvak ostati bez prvog čuvara mreže, te će šansu na golu Plavih u nastavku vjerovatno dobiti mladi Vedran Kjosevski.

Kako saznajemo, ostale su sitnice prije nego što će se transfer Antolovića u Hapeol Haifu ozvaničiti, a sutra će, ukoliko ne bude nekih neočekivanih problema, Antolović staviti paraf na ugovor sa Izraelcima.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Podsjetimo, Antolović je dva puta dolazio na Grbavicu, a branio je još za Cibaliju, Legiju iz Varšave i Borac iz Banja Luke.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi