Anzhi je Messiju poslao zastrašujuću ponudu

Argentinac bi za pet godina zaradio 150 mil. eura

Anzhi je Messiju poslao zastrašujuću ponudu

Adnan Beganović

Prije dva dana El Mundo Deportivo plasirao je vijest po kojoj je jedan ruski klub poslao zastrašujuću ponudu najboljem svjetskom fudbaleru Lionelu Messiju.

El Mundo Deportivo je tvrdio da je nepoznati ruski klub Messiji poslao ponudu po kojoj bi argentinski čarobnjak za tri godine zaradio 90 miliona eura uz određene bonuse.

Međutim, Messi je navodno bez razmišljanja odbio takvu ponudu, a samim tim je propala mogućnost da Barcelona na ime obeštečenja inkasira nevjerovatnih 250 miliona eura.

Dan nakon toga saznalo se da je ponudu poslao Anzhi, s tim što je navodno bogati ruski klub Argentincu nudio petogodišnji ugovor vrijedan 150 miliona eura.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.