Anzhi još uvijek bez trijumfa, Lokomotivu pripao derbi

Premier liga Rusije

Anzhi još uvijek bez trijumfa, Lokomotivu pripao derbi

Ni nakon sedamnaest kola ruske Premijer lige tim Anzhija još uvijek ne zna za trijumf. Sedmi remi sezone tim iz Dagestana upisao je danas na domaćem terenu protiv Volge Nogorod, a golova nije bilo.

U drugom današnjem susretu Ural i Samara podijelili su bodove, a gosti su do pogotka vrijednog remija stigli u posljednjem minutu meča preko Caballera. Prethodno je za vodstvo domaćih pogodio Tumasjan. Domaći tim od 48. minuta igrao je sa igračem manje obzirom na isključenje Erokhina.

Moskovski derbi između Lokomotiva i Dinama pripao je domaćem timu minimalnim rezultatom uz pogodak N’Doyea u 65. minutu. Lokomotiv se ovim trijumfom bodovno izjednačio sa liderom Zenitom, i jedni i drugi sada imaju po 36 bodova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.