Aogo do 2015. u HSV-u

Aogo do 2015. u HSV-u

Edmir Škorić

Njemački nogometaš nigerijskih korijena, 23-godišnji Dennis Aogo, produžio je ugovor sa bundesligaškom momčadi HSV-a do 2015. godine.

Aogo, defanzivni njemački reprezentativac, u HSV je stigao prije tri godine iz Freiburga. Navodno je bio na meti Juventusa i nekolicine evropskih klubova ove zime, no potpisivanjem novog ugovora jasno je da će još neko vrijeme ostati u Hamburgu.

"Oduševljen sam što sam potpisao ugovor na ovako dugo razdoblje. Imao sam vrlo dobar i koristan razgovor sa sportskim direktorom Bastianom Reinhardtom. HSV je za mene poseban klub", izjavio je Aogo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti