Arango pojačao Borussiju iz Monchengladbacha

Arango pojačao Borussiju iz Monchengladbacha

Adnan Beganović

Fudbalski reprezentativac Venezuele i sada već bivši igrač španjolske Mallorce, Juan Fernando Arango, pojačao je redove Borussije iz Monchengladbacha.

U Mallorci je venezuelanski reprezentativac proveo posljednje četiri godine. Ugovor mu je vrijedio do ljeta 2010. godine, a prema pisanju francuskog L'Equipea Nijemci će na ime obeštečenja uplatiti na račun kluba s Baleara 3.6 miliona eura.

Ovaj 29-godišnji ofanzivni veznjak u dresu Mallorce odigrao je 168 utakmica i zabio 45 golova, a za reprezentaciju Venezuele odigrao je 83 utakmice i zabio 17 golova.


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije