Arapović: Izgledali smo kao mala djeca

Vitežani savladali Travnik

Arapović: Izgledali smo kao mala djeca

D. Kurbegović

Nogometaši Viteza danas su na Kamberovića polju u Zenici deklasirali ekipu Travnika rezultatom 3:0, te tako pokazali da su u ovom trenutku mnogo bolja ekipa od gostiju, kojima do kraja prvenstva kao što je to slučaj svake sezone predstoji grčevita borba za opstanak.

Nakon utakmice treneri Viteza i Travnika dali su svoje viđenje današnje utakmice u Zenici.

"Čestitam Vitezu na odličnoj igri i pobjedi. Mi smo izgledali kao mala djeca, a domaćini su dobro i disciplinovano odigrali od početka do kraja utakmice. Ja sam krivac za ovaj poraz jer kod nekih igrača nemaju motiva ni inata, ali tako je trenutno stanje u klubu. Nadam se da će u narednom periodu biti bolje i da ćemo krenuti s boljim rezultatima", kazao je Husnija Arapović trener Travnika.

Trener domaćina Ante Miše bio je zadovoljan nakon prve pobjede od kako je sjeo na klupu Viteza.

"Čestitam svim igračima na prikazanom nogometu danas. Rezultat je realan odnos snaga na terenu, prvo poluvrijeme smo odigrali kvalitetno i agresivno, te dobro otvorili utakmicu s golovima Vidovića. Igrači su ispoštovali sve ono što sam od njih tražio i čestitam im ovom prilikom. Ima tu još prostora za napredak u igri ekipe i nadam se da ćemo u narednim utakmicama biti još bolji", kazao je Miše.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.