Novi trener Viteza za SportSport.ba

Arapović: Nadam se nečemu boljem od opstanka

Nakon odlaska Ante Miše kormilo  Viteza preuzeo je iskusni bh. stručnjak Husnija Arapović.

Novi trener premijerligaša iz Viteza danas je izvršio prozivku svojih fudbalera, a neposredno pred prvi trening za novu sezonu razgovarali smo sa Arapovićem.

"Sigurno oni igrači koji su prisustvovali prozivci na njih se računa, mislim da neće imati problema za opstanak i nadam se mnogo boljem od tog. Uskoro će biti još nekoliko pojačanja koja nam trebaju, te se nadam da će se mladi igrači nametnuti i da ću ozbiljno moći računati na njih", izjavio je Husnija Arapović za SportSport.ba. 

Vitežanima je ove sezone jasan cilj, opstanak u Premijer ligi, te osiguravanje sredine tabele. Uz novog trenera i nekoliko pojačanja čelnici NK Vitez se nadaju da neće biti problema u ispunjavanju cilja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije