Nakon ispadanja iz Kupa BiH

Arapović: Nama je bitnija utakmica protiv Zrinjskog

Ekipa Travnika poražena je i u revanš susretu osmine finala Kupa Bosne i Hercegovine, aktuelni osvajač najmasovnijeg takmičenja, FK Sarajevo, slavilo je sa 3:2.

Izabranici Mehe Kodre tako su osigurali osminu finala Kupa BiH sa dva trijumfa protiv ekipe koja im je u prvenstvenom duelu odigranom na Koševu "otkinula" bod.

"Utakmica protiv Sarajeva bila je test i šansa za fudbalere koji u dosadašnjem dijelu sezone nisu pretjerano igrali. Neki su ovu šansu iskoristili, neki nisu. Vidio sam dosta stvari kojem moramo popraviti", rekao je Husnija Arapović, trener Travnika, te priznao:

"Nama je bitnija utakmica protiv Zrinjskog. Sljedeće subote u 14:30 igramo protiv Zrinjskog, to je ipak prvak i jedna od najjačih ekipa u našoj ligi. Nadam se da ćemo se dobro pripremiti pred tu utakmicu, baš kao što nadam da će navijači doći u što većem broju da nas podrže. Oni su nam trinaesti igrač, a mi ćemo im se odužiti, to garantujem".

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.