Arapović: Niko nije vidio igranje rukom, samo sudija

Trener Travnika ogorčen suđenjem Stankića

Arapović: Niko nije vidio igranje rukom, samo sudija

Poraz od Željezničara za nogometaše Travnika bio je osmi ovosezonski, a trener Vezira Husnija Arapović bio je itekako nezadovoljan suđenjem glavnog arbitra ovoga susreta Predraga Stankića iz Bijeljine.

“Dobro smo igrali skoro tokom svih 90 minuta, ipak kardinalne greške koje smo napravili ponovo sun as koštale, a svakako tu je problem i u dužini klupe. Mislim da je Željezničar zasluženo slavio, ali da ne bi bilo nezasluženo da je utakmica na kraju okončana remijem”, kazao je šef stručnog štaba Travnika, Husnija Arapović, te dodao:

“Ako treba Travnik istjerati iz lige, nije problem, neka kažu. Ukoliko se nastavi sa ovakvim suđenjem mislim da mi nemamo šta tražiti. Mi smo ti, sljedeći, koji treba da ispadnu. Nezamislivo je da nam utakmicu prije susreta sa Borcem nam sudi sudija iz Banje Luke, naredno kolo gostujemo Radniku, nama danas sudi sudija iz Bijeljine. Nema korektnog suđenja, to je najveći problem u našoj ligi”.

Na kraju se “šef” Vezira osvrnuo i na penal do kojeg je Željezničar stigao do izjednačenja.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

“Niko od igrača nije vidio penal, samo sudija”, kazao je vidno iznervirani Arapović.

Sigurno je da se Arapovićevo “ocjenjivanje” suđenja neće svidjeti odgovornim komisijama pri N/FSBiH

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.