Trener Travnika nakon poraza

Arapović: Prevagnulo je isključenje Sadikovića

Travnik je na Piroti u okviru 21. kola Premijer lige BiH poražen od Sarajeva rezultatom 2:0. 

Veziri su zbog isključenja Sadikovića u 44. minuti bili primorani igrati sa igračem manje, a to je prema riječima trenera Husnije Arapovića i prevagnulo u korist Sarajeva. 

"Sigurno da Sarajevo ima kvalitet i jedan igrač u našem timu mnogo nam znači. Isključenje Sadikovića je prevagnulo da Sarajevo napravi prednost, tako da mislim da je to najveća greška", kazao je Arapović nakon susreta, te dodao:

"Slijedi utakmica sa Drinom i to će biti izuzetno važna utakmica. Za nas je svaka utakmica biti ili ne biti, jer se borimo za opstanak", riječi su Arapovića. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.