Arapović zadovoljan igrom uz zamjerke sudijama

Travnik pobjedu ispustio u posljednjim minutima

Arapović zadovoljan igrom uz zamjerke sudijama

Trijumf nad favorizovanim Olimpicom imali su Husnija Arapović i igrači Travnika na dlanu, ali su ga u posljednjim sekunidima utakmice nespretno ispustili. 

Olimpic je osvojio bod, koji su prema prikazanoj igri na Piroti ipak zaslužili.

„Imali smo igru, pozitivan rezultat, borili smo se, tako da nakon utakmice momcima nemam šta zamjeriti. Razočaran sam zbog činjenice da smo prvi gol primili u sudijskoj nadoknadi prvog poluvremena, a drugi u sudijskoj nadoknadi drugog poluvremena. Također sam malo ljut na sudiju jučašnje utakmice obzirom da je meč produžio za pet minuta za što objektivno nije postojala ni potreba ni valjan razlog. Baš u tom produžetku samo ostali bez pobjede koju smo zaslužili,“ kazao je nakon utakmice trener Travnika Husnija Arapović.

Travnik je sa osam bodova na trinaestom mjestu, a priliku za bodove sa gostovanja imat će u narednom kolu kada će u Bijeljini gostovati kod Mladosti iz Velike Obarske.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.