Arbeola napušta Real Madrid

Definitivno odlazi

Arbeola napušta Real Madrid

D. Vejo

Nova sredina. To je konačna odluka španskog reprezentativca i desnog beka Reala iz Madrida Alvara Arbeole. Karijera na zalasku, a konkurencija i više nego jaka, to su činjenice zbog kojih se Arbeola odlučio na ovakav čin.

Sezona je još malo pa na izmaku, a Španac se nada kako će još po koji put dobiti priliku da zaigra u Primeri.

"Treniram iz dana u dan sve više i više. Želim da dam svoj maksimum i odigram još koju utakmicu na vrhunskom nivou, onako kako ja to znam i umijem. Želio bih se zahvaliti svima koji su mi pružili priliku. Proveo sam sedam predivnih godina u ovom klubu i sa svima ostajem u dobrim odnosima. Zahvalan sam svima na svemu što mi je pruženo tokom proteklih godina", izjavio je za medije desni bek Madriđana.

Do kraja sezone ostalo je još da se igra, a nova sredina Španca još uvijek nije poznata. Podsjetimo, Arbeola je u Real stigao još 2009. godine iz Liverpoola. 

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi