Arda Turan donio pobjedu Atleticu kod Granade

Primera

Arda Turan donio pobjedu Atleticu kod Granade

Midhat Šljivak

Atletico Madrid savladao je kao gost ekipu Granade sa 1:0 u susretu 12. kola Primere.

U veoma siromašnom prvom poluvremenu viđeno je tek nekoliko pokušaja, no nakon prvih 45 minuta golova nije bilo. Ipak, u nastavku nešto bolja utakmice. Atletico je većim dijelom bio bolji tim, a do vodstva su stigli u 61. minuti. Koke je prošao po lijevoj strani, ubacio je na drugu stativu gdje se našao Arda Turan kojem nije bilo teško da sa svega nekoliko metara zatrese mrežu domaćoih za vodstvo od 1:0.

Deset minuta kasnije Jorgandžije su ostale bez Suareza koji je isključen zbog drugog žutog kartona. Međutim, prednost igrača više Granada nije iskoristila, te Atletico u Madrid nosi sva tri boda.

 

TuranHD @spherachannel by SpheraChannel

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti