Arda Turan: Volio bih igrati u Liverpoolu

Turčin bi na Anfield

Arda Turan: Volio bih igrati u Liverpoolu

Edmir Škorić

Galatasarayev veznjak Arda Turan priznao je kako bi najviše volio igrati u Liverpoolu, kada okonča ugovor s turskim klubom.

22-godišnji Arda Turan nekoliko je puta povezivan sa najvećim evropskim klubovima, među kojima je i engleski Liverpool.

Turski reprezentativac upravo bi želio nakon Galtasaraya igrati na Anfieldu.

"Kada završim moj ugovor u Istanbulu, bit ću sretan da igram u Europi, te na najbolji načim tamo predstavim svoju zemlju. Najviše bih želio igrati u Liverpoolu, zbog kulture kluba i navijača, kao i zbog činjenice da me crveni dresovi privlače", kazao je Turan za News of the Wolrd.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije