Arežina novi igrač Željezničara

Potpisuje za Plave

Arežina novi igrač Željezničara · Saznajemo

Edmir Škorić

Sada već bivši igrač Mladosti iz Doboja kod Kaknja Filip Arežina potpisat će sutra za Željezničar.

Arežina je na stolu imao ponude Zrinjskog, Želje i Hajduka, no na kraju se odlučio da prihvati poziv s Grbavice, pa je pojačao viceprvaka BiH.

Sutra će, neslužbeno saznaje SportSport.ba, potpisati ugovor sa Željezničarom i odmah bi se trebao priključiti novoj ekipi na pripremama.

Podsjetimo da se radi o fudbaleru koji je upisao i jedan nastup za fudbalsku reprezentaciju Bosne i Hercegovine i to tokom Kirin kupa u Japanu 2016. godine kada je naš tim osvojio takmičenje.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Prethodno je osim za Mladost igrao za Olimpik, Zrinjski i poljski Tychy.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Chwilla
Kakav ba celik, pa nece s konja na magarca!
14 0
Dzemovolidzem
Cekaj,..zar nece u celik??+Hahahaha,..
7 11

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi