Argentina sa 4:0 bolja od Albanije

Prijateljska utakmica

Argentina sa 4:0 bolja od Albanije

Nogometaši Argentine, koja će u julu ugostiti južnoameričko prvenstvo Copa America, sinoć su u prijateljskoj utakmici savladali reprezentaciju Albanije s 4:0 (2:0).

Za Argentinu golove su postigli Ezequiel Lavezzi (6.), Lionel Messi (43.), Sergio Aguero (75.) i Carlos Tevez (90.), prenose agencije. 

Argentinci će na domaćem terenu od 1. do 24. jula pokušati osvojiti 15. naslov južnoameričkih prvaka. Njihovi najozbiljniji konkurenti u pohodu na novi naslov su nogometaši Brazila, koji su osvojili posljednja dva izdanja južnoameričkog kupa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.