Argentinac Souza na probi u Leotaru

Argentinac Souza na probi u Leotaru

D. Banović

U kontrolnom susretu protiv Metalca iz Gornjeg Milanovca, koji je završen bez golova, u dresu Leotara zaigrao je napadač iz Argentine.

Kako smo uspjeli saznati ime ovog fudbalera je Souza, a u ponedjeljak bi uprava kluba i stručni štab trebalo da se izjasne o tome da li će potpisati ugovor sa ovim fudbalerom.

"Znam da se zove Souza i nije bio loš protiv Metalca. Cijeli susret je proveo na terenu i vidjećemo u ponedjeljak, da li će ostati ili ne", kaže trener Trebinjaca Dragan Spaić o novopridošlom Argentincu.

"Kad je riječ o utakmici protiv Metalca onda moram reći da smo rivala nadigrali, uostalom protivnik nije uspio da stvori nijednu ozbiljnu šansu. Međutim, brine me što mi nismo realizovali jednu od mnogih prilika koje smo stvorili tokom utakmice", rekao je trener Dragan Spaić.

Leotar će u srijedu na svom stadionu nastaviti sa odigravanjem kontrolnih susreta, a protivnik će im biti sastav Grblja, a za subotu je zakazana generalna proba protiv Zrinjskog. I ovaj meč će se igrati na stadionu ''Police''.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.