Argentinski napadač iskalio bijes na navijaču, razbio mu mobitel

Nezadovoljan nakon teškog poraza

Argentinski napadač iskalio bijes na navijaču, razbio mu mobitel

Edmir Škorić

Iskusni argentinski nogometaš Jonatan Calleri bio je vidno razočaran i ljut nakon poraza od Palmeirasa.

Sao Paulo je s 4:0 poražen u gostima kod Palmeirasa u finalu prvenstva Pauliste protekle večeri, pa je bila nedovoljna 3:1 pobjeda iz prve utakmice.

Ovaj tim je u potpunosti razočarao u duelu sa ljutim rivalom, a napadač Calleri svoj je bijes iskalio na jednom navijači Palmeirasa.

Naime, dok su on i saigrači napuštali stadion Calleri je rukom udario u mobitel jednog od dječaka u dresu Palmeirasa, pa je mobitel završio na podu. Uz to je Argentinac uputio nekoliko psovki i prijetnji pristalici Palmeirasa.

Nije poznato šta je konkretno razlog ovakvog ponašanja Callerija i čime ga je navijač Palmeirasa iznervirao, ali u svakom slučaju nekorektan potez bivšeg napadača Boca Junirosa, West Hama, Las Palmasa, Alavesa i Easpanyola, koji je sada na posudbi u Sao Paulu.

Ovaj 28-godišnjak je nastupao i za olimpijsku reprezentaciju Argentine 2016. godine i ima jedan gol na tri meča.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti