Aris tone ka nižem rangu, Giannina bolja od Levadiakosa

Super liga Grčke

Aris tone ka nižem rangu, Giannina bolja od Levadiakosa

Aris iz Soluna krupnim koracima grabi ka nižem grčkom rangu. Danas je solunski klub na domaćem terenu ispustio još dva boda, a protivnik je bio Xanthi koji je sve do 68. minuta imao prednost od 1:0.

Vodstvo je gostima donio Mantalos u 52. minutu, dok je konačnih 1:1 postavio Bakasetas. Xanthi je na osmom mjestu sa 26 bodova, dok je Aris posljednji sa svega 13 bodova.

U drugom susretu igranom danas Giannina je rezultatom 2:1 porazila Levadiakos. Ilić je domaće doveo u vodstvo u 24. minutu što je ujedno bio i rezultat prvog poluvremena.

U nastavku su viđena još dva pogotka, prvo je za 2:0 u 66. minutu strijelac bio Tsoukalas, dok je konačan rezultat postavio Mantzios. Gianniana je trenutno na devetom mjestu sa 26 bodova, dok je Levadiakos 13., sa 23 boda.

Grčka Super liga, 22. kolo:
Aris – Xanthi 1:1 (Bakasetas 68 / Mantalos 52)
Giannina – Levadiakos 2:1 (Ilić 24, Tsoukalas 66 / Mantzios 73)

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.