Arlesu bod protiv Nancya

Francuska La Ligue 1

Arlesu bod protiv Nancya

Danas je odigrano prvih pet susreta 16. kola fudbalskog prvenstva Francuske, a jedan je susret, onaj između Lillea i Lorianta, odgođen.

Strijelci u današnjim susretima u francuskoj Ligue 1 i nisu bili previše raspoloženi. Postignuto je devet golova na pet utakmica, a najraspoloženiji su bili napadači Sochauxa, koji je sa 2:1 na svom terenu bio bolji od Valenciansa.

Sochaux je do svoje sedme ovosezonske pobjede došao golovima Carlaoa u petoj i Maige u 55. minuti susreta protiv Valenciansa, kojem je ovo bio peti poraz. Počasni gol za goste u 65. minuti postigao je Sanchez.

Arles iz Avignona, kojeg sa klupe predvodi bh. stručnjak Faruk Hadžibegić, osvojio je bod na svom terenu remiziravši 1:1 sa Nancyem. Domaće je već u osmoj minuti susreta u prednost doveo Djadjedje, ali je bod Nancyu donio Hadji u 27. minuti susreta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije