Armand Traore oduševljen Juventusom

Armand Traore oduševljen Juventusom

Edmir Škorić

Armand Traore, 17-godišnjak koji je u Juventus ovog ljeta stigao iz Arsenala, ističe kako je sretan zbog ovakvog poteza u njegovoj karijeri, te tvrdi kako je već spreman igrati za prvu momčad Stare dame.

"Nema velike razlike između Arsenala i Juventusa. Juve je osvojio više naslova, ali i jedan i drugi su veliki klubvi. Stara dama je stvarno veliki klub i kada sam prvi put čuo da imam mogućnost otići njima, nisam previše razmišljao, iako sam imao i drugih prijedloga", kazao je mladi Armand Traore, dodavši kako je spreman za utakmice.

"Jučer sam obavio fizički test sa atletskim trenerom i imao sam prolazne rezultate, stoga sam već danas spreman trenirati sa seniorskom ekipom i nadam se da će sve proteći dobro".

Traore je zadužio broj 17 kojeg je dugo vremena nosao Francuz David Trezeguet.

"Već mi je bio dodijeljen dres sa brojem 17 i kada sam rekao bratu, on mi je kazao kako je to broj kojeg je nosio Trezeguet. Drago mi je da sam ga upravo ja naslijedio."

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.