Armin  Abazović u Bjelopoljcu
Abazović je prvi strijelac 2. lige Jug s 13 postignutih pogodaka.

Prvi golgeter 2. lige Jug dres HNK Sloge mijenja onim Bjelopoljca

Armin Abazović u Bjelopoljcu

Mladi golgeter Armin Abazović, udarna igla HNK Sloge Gornji Vakuf - Uskoplje ovih dana će, kako saznaje SportSport.ba, pojačati redove rivala iz 2. lige Jug ekipu Bjelopoljca.

Mladi Abazović je ujedno i prvi strijelac ovog natjecanja s 13 pogodaka, a zanimljivo je navesti da je ovaj 20-godišnjak sve svoje golove postigao iz igre. 

Bjelopoljac je trenutno deseti na ljestvici sa 14 osvojenih bodova i ovaj nogometaš svakako će biti pravo pojačanje za klub koji premijerno igra u ovom rangu natjecanja. Kako saznajemo uprava Bjelopoljca namjerava dodatno ojačati tim na svim pozicijama te u dogledno vrijeme Bjelopoljci imaju ambiciju napasti i plasman u viši rang natjecanja. 

Top Komentari

Dino69
Joj glupog poteza božee
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi