Arnautović iz Zvijezde 09 u Slogu, vratio se i golman Savić

Nova imena u novom članu Prve lige RS

Arnautović iz Zvijezde 09 u Slogu, vratio se i golman Savić

S. Mlaćo

Novi član Prve lige RS Sloga Gornje Crnjelovo dobio je dva nova pojačanja za debitansku sezonu.

Naime, u Slogu su stigli vezista Davor Arnautović koji je posljednji angažman imao u redovima Zvijezde 09, a prethodno je nastupa Radnik i Mladost iz Obarske, te golman Dragan Savić koji se vratio sa posudbe.

"Treba napomenuti da je i naš drugi strijelac Nenad Đurić odlučio ostati naš član sve do momenta dok ne dobije radnu dozvolu i otisne se u inostranstvo. Istakao je da je oduševljen prijemom u našem klubu, saradnjom sa predsjednikom i da je Sloga jedini klub na ovim prostorima za koji bi trenutno igrao. Drago nam je zbog toga i nadamo se da će Đurić i u Prvoj ligi zadržati odličnu formu koja ga je krasila ove godine", istakli su iz Sloge putem zvanične facebook stranice.

Gornje Crnjelovo je napustio golman Perica Novaković koji je odlučio potražiti novu sredinu, a iz Sloge su mu poželjeli mnogo uspjeha u nastavku karijere.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi