Arnautović na posudbi u Interu
Ako zadovolji Mourinha, Inter će ga platiti 9 miliona eura

Austrijski reprezentativac seli u Italiju

Arnautović na posudbi u Interu

Marko Arnautović, austrijski internacionalac sa srbijanskim korjenima karijeru će nastaviti u redovima italijanskog prvaka Intera. Ovo je epilog razgovora između čelnika milanskih crveno plavih i Twentea, čiji će igrač Arnautović ostati i u narednih godinu dana.

Naime, postignut je dogovor da Arnautović za početak bude posuđen Interu, a tek nakon isteka jednogodišnje posudbe Jose Mourinho, trener Intera odlučiće da li će otkupiti papire 20-godišnjeg napadača austrijske reprezentacije.

Ukoliko Arnautović zadovolji ukuse stručnog štaba Nerrazzura, Inter će Holanđanima morati platiti devet miliona eura.

Austrijski internacionalac neće biti na raspolaganju stručnom štabu Intera najmanje još mjesec dana jer se oporavlja od povrede desne noge, koju je zadobio još prije dva mjeseca.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.