Arnautović: Protiv Uniteda i Evertona nastaviti seriju

Strijelac dva gola za Stoke protiv Sunderlanda

Arnautović: Protiv Uniteda i Evertona nastaviti seriju

D. Vejo

Fudbaleri Stoke Cityja jučer su u okviru 21. kola Premiershipa kao gosti savladali ekipu Sunderlanda (1:3), a jedan od najzaslužnijih za trijumf crveno-bijelih jeste centarfor Marko Arnautović.

Postigao je dva pogotka u trijumfu svog tima, a kako kaže, to je dobra uvertira pred dva velika izazova koja njegov tim i njega očekuju u predstojećem periodu.

"Velika pobjeda za nas. Uspjeli smo da savladamo dobro raspoloženu ekipu. Nikog ne treba izdvajati, čitav tim je zaslužan za nova tri boda. Okrećemo se Unitedu i Evertonu, gdje želimo nastaviti seriju dobrih rezultata", izjavio je nakon meča, Marko Arnautović.

Stoke se nakon 21. odigranog kola nalazi na devetoj poziciji sa 27 osvojenih bodova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi