Arnesen se oduševio Pjanićem i Misketom
Miralem Pjanić

Sportski direktor londonskog kluba u Zenici

Arnesen se oduševio Pjanićem i Misketom

Kako je SportSport.ba već objavio, sportski direktor Chelsea Frank Arnesan nalazio se jučer u Zenici gdje je posmatrao susret između Bosne i Hercegovine i Španije.

Zadatak visokog čelnika londonskog kluba bili su Edin Džeko i Vedad Ibišević. Međutim, Arnesanu su za oko zapali druga dvojica reprezentativaca Bosne i Hercegovine.

Kako javljaju engleski mediji, Arnesan je bio oduševljen Džekom, a i Ibišević je dobio prolaznu ocjenu u izvještaju. Ipak, sportski direktor Chelsea u London se vratio sa dva imena podcrtana u svojoj bilježnici: Zvjezdan Misimović i Miralem Pjanić.

Svojim igrama u Wolfsburgu, odnosno Lyonu ove sezone reprezentativni dvojac BiH iz sredine terena privukao je na sebe pažnju fudbalske Evrope. Chelsea je posebno zainteresovan za mladog Pjanića, ali je pitanje šta o tome misle na Gerlandu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.