Aršavin ne ide u Tottenham ili Arsenal
Aršavin definitivno napušta Zenit

Menadžer ruskog reprezentativca tvrdi

Aršavin ne ide u Tottenham ili Arsenal

Menadžer Andreja Aršavina demantovao je tvrdnje da je napadač Zenita i ruske reprezentacije pregovarao s Tottenhamom i Arsenalom.

„To nije istina. Bio je u Londonu, ali samo da bi snimio reklamu za kompaniju s kojom ima ugovor. Ja sam bio u Tottenhamovom trening kampu, a izgleda da me netko tamo vidio i smislio priču. Andrej će u januaru definitivno napustiti Zenit ili će i klub i on izgubiti novac. Svima je jasno da je stiglo vrijeme za rastanak“, izjavio je menadžer ruskog napadača Dennis Lachter.

Aršavin već duže vremena silno želi napustiti Rusiju, a kao moguće destinacije pominju se Bayern, Real, Barcelona i Chelsea. Međutim, pojavila se i informacija da je razgovarao s predstavnicima Spursa čije redove je trebao pojačati ljetos, ali tada transfer nije realizovan zbog toga što se klubovi nisu mogli dogvoriti oko obeštećenja.


Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.