Aršavin predstavljen u Londonu

Aršavin predstavljen u Londonu

Arsenal je danas predstavio svoje novo pojačanje: 27-godišnjeg ofanzivnog vezistu Andreja Aršavina.

Prethodno je Arsenal na službenim internet-stranicama objavio da je transfer realizovan, a Fudbalski savez Engleske (FA) je potvrdio prelazak Aršavina na Emirates Stadion.
 
Aršavin je potpisao ugovor do 2012. godine, a odšteta Zenitu iznosi oko 17 miliona funti. Također je poznato da će Aršavin u dresu svog novog kluba nositi broj 23 na leđima.

- Iznenađen sam da me je ovdje dočekao toliki broj navijača. Zahvaljujem im se svima. Sretan sam što sam ovdje, što sam postao “topnik”, veoma sretan. Pogotovo nakon svega što se događalo posljednjih dana. Bilo je to za mene jako teško razdoblje.

- Učiniću sve da pomognem. Obećavem da ću uskoro zabiti svoj prvi gol, dodao je Aršavin.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.