Arsenal aktivira otkupnu klauzulu i dovodi Costu

Bomba sa Otoka

Arsenal aktivira otkupnu klauzulu i dovodi Costu

Adnan Beganović

Fenomenalni napadač Atletico Madrida, Diego Costa, karijeru će najvjerovatnije nastaviti u redovima Arsenala.

Naime, prema pisanju španskih i otočkih medija, Arsenal će najvjerovatnije aktivirati otkupnu klauzulu za Costu koja iznosi 38 miliona eura i s ovim sjajnim napadačem će probati postići dogovor oko transfera.

Španski mediji navode da će Atletico pokušati učiniti sve što je u njegovoj moći da zadrži Costu, ali ukoliko Arsenal doista atktivira otkupnu klauzulu, te sjajni napadač postigne dogovor sa Topnicima, transfer će biti realizovan već u narednih nekoliko dana.

Podsjetimo, Costa je trenutno najbolji igrač Jorgandžija, a u dosadašnjoj karijeri nastupao je još za Bragu, Celtu, Albacete, Valladolid i Rayo Vallecano.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.