Arsenal dovodi Sambu i Danna?

Arsenal dovodi Sambu i Danna?

Arsen Wenger, menadžer Arsenala, uložit će dio novca dobivenog od transfera Cesca Fabregasa u Barcelonu, te dovesti defanzivce Chrisa Sambu i Scotta Danna.

Jadson, veznjak Shakhtara, trebao bi bibi Fabregasova zamjena, međutim Topnicima trebaju i pojačanja u odbrani, a navodno francuski stručnjak pokušat će angažovati Sambu i Danna.

Arsenal se do sada povezivao sa dosta imena, kao što su Garry Cahill, Phil Jagielka, Chrisa Samba, Scott Dann i Per Mertesacker. Ipak, glavni kandidati za dolazak na Emirates su stoperi Balckburna i Birminghama.

Topnici su navodno već pregovarali sa Birminghamom oko 24-godišnjeg stopera, koji bi mogao u London doći za osam miliona eura. Navodno, ponuda Blackburnu za Sambu bit će teška 12 miliona eura.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.