Arsenal ima pravi odgovor na Unitedovu ponudu za Ozila

Spreman novi ugovor

Arsenal ima pravi odgovor na Unitedovu ponudu za Ozila

Prije nekoliko dana se pojavila informacija da Manchester United želi angažovati Mesuta Ozila, kojem nudi mjesečnu platu od čak 250.000 funti.

Njemačkom fudbaleru ugovor sa Topnicima važi još 18 mjeseci, a u Arsenalu su odlučili da ne sjede skrštenih ruku i ponudili jednom od svojih najboljih fudbalera novi ugovor.

Prema pisanju britanskih medija, Arsenal Ozilu daje 200.000 funti mjesečno i sve su prilike da će Nijemac uskoro potpisati novi ugovor sa svojim klubom. Ozil trenutno zarađuje 140.000 funti mjesečno i, ukoliko produži ugovor, postat će najplaćeniji fudbaler Arsenala.

Pregovori Ozila i Arsenala će uskoro početi, a navijači londonskog kluba su optimistični jer je ovaj fudbaler već nekoliko puta izjavio da mu je lijepo na Emiratesu i da nema namjeru da ide.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi