Arsenal ne želi Handanovića

Nije im potreban novi golman

Arsenal ne želi Handanovića

Edmir Škorić

Samir Handanović ovog se ljeta smatrao novim pojačanjem Arsenala, no menadžer slovenskog reprezentativca tvrdi kako Topnici "ne žele trošiti novac na kupnju golmana".

Handanović, koji iza sebe ima sjajne nastupe na Svjetskom prvenstvu kada su Sloveniju minute dijelile od osmine finala, neće preći u Arsenal, a potvrdio je to i njegov menadžer Federico Pastorello.

"Handanović neće nigdje prelaziti. Arsenal je odlučio da ne troši novac za kupnju golmana", kazao je Pastorello za portal Tuttomercatoweb.com.

Navodno, osim Arsenala, interes za golmanom Udinesea pokazali su još  Fiorentina i Juventus, klubovi iz Serije A.

"Fiorentina i Juventus? Mislim da su oni već riješili problem sa golmanima", dodaje Pastorello, očito misleći na to kako je u Firencu stigao Artur Boruc, a u Torino Marco Storari.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.