Arsenal ne želi prodati Velu

Arsenal ne želi prodati Velu

Meksički reprezentativac Carlos Vela neće napustiti Arsenal ovog ljeta, ali ni u skorijoj budućnosti, tvrdi njegov agent.

Vela je proveo drugi dio minule sezone na pozajmnici u West Bromvichz, za koji je odigrao osam utakmica, te postigao dva gola.

Počele su špekulacije, prema kojima menadžer Arsenala Arsene Wenger nije više zadovoljan sam Velom, te se nagađalo da bi Meksikanac ovog ljeta mogao napustiti Arsenal.

"Obavio sam čak osam razgovora sa predstavnicima Arsenala i oni su mi na svakom sastanku rekli da Wenger želi u ekipi zadržati Velu. Carlos želi ostati u Arsenalu i nema namjeru ići, niti ga Arsenal želi prodati", rekao je Eduardo Hernandez.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije