Arsenal platio danak pobjedi nad Stokeom

Povrede Walcotta i Fabregasa

Arsenal platio danak pobjedi nad Stokeom

Arsenal je minimalna pobjeda nad Stokeom koštala veoma skupo. Povrijedili su se veoma važi igrači tima Arsene Wengera, Theo Walcott i Cesc Fabregas.

Topnici su sinoćnjom pobjedom od 1:0 nad Lončarima stvorili pritisak na Manchester United. U nedjelju ih očekuje finale Crling kupa sa Briminghamom, ali će ga dočekati u velikim problemima.

Zbog povrede članka, na Wembleyu neće biti Thea Walcotta, kao ni Cesca Fabregasa koji je povrijedio tetive koljena. Još uvijek nije poznata težina povreda, tako da je moguće da pomenuta dva igrača propuste i uzvratni susret Lige prvaka protiv Barcelone.

Jedino ono što može obradovati navijače londonskog tima, jeste povratak Aarona Ramseyja sa posudbe iz Cardiffa u kojem je pružao dobre partije.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti