Arsenal pregazio Fulham i isprao gorak ukus u ustima nakon poraza od Liverpoola

Kolašinac upisao asistenciju

Arsenal pregazio Fulham i isprao gorak ukus u ustima nakon poraza od Liverpoola

Fudbaleri Arsenala pregazili su danas na domaćem terenu Fulham sa 4:1 u susretu 21. kola engleskog Premiershipa.

Arsenal je prije ovog meča bio u seriji loših rezultata, a to se posebno odnosni na poraz od Liverpoola u gostima (5:1). Ipak, danas su Topnici pokazali sjajnu napadačku igru te su gostima u mrežu pospremili čak četiri gola.

Sve je počelo u 25. minuti kada je Iwobi bio asistent, a Xhaka strijelac za vodstvo Arsenala. Lacazette je u 55. minuti krunisao fantastičnu akciju svog tima i nakon asistencije Seada Kolašinca pogodio za 2:0.

Gosti se u meč vraćaju samo 14 minuta kasnije kada je Kamara konačno iskoristio jednu šansu na ovom susretu i zatresao mrežu domaćih. Ipak, njihovo slavlje je kratko trajalo jer je nakon 10 minuta Ramsey pogodio za 3:1. Konačan rezultat susreta postavio je Aubameyxang sedam minuta prije kraja.

Bh. reprezentativac Sead Kolašinac odigrao je čitav meč za Topnike te je upisao jednu asistenciju.

Inače, Arsenal je nakon ove pobjede ostao na petom mjestu ali sa samo dva boda manje od Chelseaja koji je četvrti, dok je Fulham još uvijek u opasnoj zoni sa 14 osvojenih bodova.

Premiership, 21. kolo:

Arsenal - Fulham 4:1

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

koke
Jesu li im prošli hemeroidi nakon Liverpola??
2 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije