Arsenal se ispromašivao

Arsenal se ispromašivao

Arsenal je nakon prvog dana osmine finala Lige prvaka jedina ekipa koja je ubilježila pobjedu, ali ta činjenica ne oduševljava previše Arsene Wengera.

Sjajni Holanđanin Robin Van Persie pogodio je iz penala za pobjedu 1:0 nad Romom, ali s obzirom kako je Arsenal igrao, pobjeda je trebala biti ubjedljivija sa barem još nekoliko golova razlike.

Nicklas Bendtner i Emmanuel Eboue su u drugom poluvremenu imali stopostotne prilike, ali nisu uspjeli zatresti mrežu Rominog golmana Donija.

-    Imali smo nekoliko prilika da postignemo još golova, ali nismo i za tim možemo žaliti. Ipak, dobro je što nismo primili gol, pa se nadati da ćemo na Olimpicu izvući povoljan rezultat. Jedina smo ekipa koja je u prve četiri utakmice osmine finala slavila, ali to nam ne daje za pravo da se smatramo sigurnim putnicima u četvrtfinale. U Rimu Romu moramo napasti od prve minute i pokušatio postići gol, kazao je Wenger.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.