Arsenal spremio 40 miliona eura za Aubameyanga

Wengerova velika želja

Arsenal spremio 40 miliona eura za Aubameyanga

Arsene Wenger u svojoj ekipi za iduću sezonu silno želi vidjeti Pierre-Emericka Aubameyanga, napadača Borussije Dortmund i reprezentacije Gabona.

Ovaj fudbaler je u prošloj sezoni bio najbolji strijelac žuto-crnih sa 25 golova, a Topnicima je najviše ostao upamćen po sjajnoj partiji koju je pružio u pobjedi Dortmunda nad Arsenalom rezultatom 2:0 na Signal Iduna Parku.

Prema pisanju njemačkog Bilda, Arsenal je za Aubameyanga pripremio 40 miliona eura, a najveću konkurenciju imat će u Chelseaju i Manchester Unitedu, koji su također zainteresovani za Gabonca.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije