Arsenal sve bliži Balotelliju

Arsenal sve bliži Balotelliju

Arsenal je ponovo potvrdio interesovanje za napadača Intera Maria Balotellija, koji se nalazi na izlaznim vratima prvaka Italije.

Iako još uvijek nije bilo zvanične ponude, Topnici spremaju novac, a o svemu su već upoznali predsjednika Intera Massima Morattija.

Trener Arsenala Arsene Wenger prati Balotellija od njegove 14. godine i ovaj mu se mladi napadač odavno nalazi na listi želja.

Balotelli je procijenjen na oko 20 miliona eura, a njegov odlazak iz Intera gotovo je siguran, pogotovo nakon novog sukoba sa navijačima, kada je nakon meča sa Barcelonom bacio dres.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.