Arsenal za Pazzinija sprema 18 miliona eura

Napadač Sampdorije na meti Topnika

Arsenal za Pazzinija sprema 18 miliona eura

Edmir Škorić

Napadač Sampdorije i reprezentacije Italije, Giampaolo Pazzini, postao je želja Arsene Wengera. No, Topnici spremaju 18 miliona eura, dok u Đenovi za svog golgetera žele sedam miliona više.

Prema pisanju La Gazzetta Dello Sporta, 25-godišnji italijanski reprezentativac Giampaolo Pazzini na meti je Arsenala. 'Pazzo' je postigao sedam golova u 12 susreta Serije A, što mu je i donijelo poziv selektora Marcelo Lippija.

Pomenuti italijanski list piše kako su na Emiratesu spremili ponudu od 18 miliona eura, no čelnici Sampdorije ne žele razmišljati o cifri manjoj od 25 miliona eura, pa je za sada izvjesno kako će golgeter ostati na poloutoku.

Đenovljani žele izboriti plasman u Evropu naredne godine, a upravo Pazzini i Cassano su "kreativci" tog plana. Osim toga, Pazzinijeve ambicije su igranje sa Italijaom na Svjetskom prvenstvu u Južnoj Africi. Upravo to je razlog da Pazzini još ne napušta Italiju, a Wenger želi još jednog Italijana u svom klubu. Riječ je o Interovom mladom napadaču Mario Balotelliju.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije