Arsenal želi Mertersackera, Almunia odlazi?
Da li Španac broji posljednje dane u Londonu?

Promjene na Emiratesu

Arsenal želi Mertersackera, Almunia odlazi?

Prema pisanju portala Goal.com, Manuel Almunia broji posljednje dane na Emiratesu. Za Španca interesovanje su pokazali Atletico Madrid i Malaga.

Almunia je trenutno van terena zbog povrede članka, a njegov oporavak se očekuje za dvije do tri sedmice. No, navodno u janurau će napustiti redove Arsenala.

Sve su prilike da će se 33-godišnji golman vratiti u rodnu Šapniju gdje su za njegov potpis zainteresovani Atletico Madrid i Malaga.

Osim odlazaka, na Emiratesu će u januaru vjerovatno biti i novih imena. Pojedini mediji tvrde da je Arsene Wenger poslao ponudu za stopera Werdera Pera Mertersackera.

Već duže vrijeme Arsenal se povezuje sa 26-godišnjim stoperom, a Werder je njegovu vrijednost procijenio na deset miliona funti. No, Topnici smatraju da će njihva ponuda biti dovoljna da završe posao.

Arsenalu bi konkurenciju mogao predstavljati Liverpool koji očajnički u janurau želi dovesti stopera.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti