Arsenal želi zadržati Van Persia

Arsenal želi zadržati Van Persia

Prema pisanju britanskog Football Spyja, reprezentativcu Holandije Robinu Van Persieju Arsenal će ponuditi dvostruko bolji ugovor. Prema njemu bi primao oko 70.000 funti sedmično.

Napadač Arsenala spominjan je kao moguće pojačanje Intera s obzirom na njegovu frustriranost neuspjesima londonskog kluba. Sadašnji ugovor ističe za 15 mjeseci a produženje zavisi od toga hoće li Arsenal uvjeriti Holanđanina da je sposoban boriti se za trofeje.

- Zadnja finansijska ponuda bila je u redu, ali nije sve u novcu. Stvar je u mojim ambicijama i kako ih mogu ispuniti u narednom periodu. Imam samo jedan naslov, FA kup, i to mi nije dovoljno -
rekao je Van Persie.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.