Arsenijević napušta Koševo

Sarajevo oslabljeno

Arsenijević napušta Koševo

Adnan Beganović

Prema posljednjim informacijama koje su nam potvrdili i čelnici FK Sarajevo, Branislav Arsenijević, u narednoj sezoni neće nositi bordo dres.

Naime, Arsenijević je u proteklim danima boravio u Azerbejdžanu gdje je tražio angažman i posljednje vijesti govore da je dogovorio saradnju sa jednim tamošnjim klubom.

"Arsenijevićev menadžer mi je jutros javio da je dogovorena saradnja sa jednim azerbejdžanskim klubom što samim tim znači da u narednoj sezoni neće nositi bordo dres", rekao je za naš portal sportski direktor Sarajeva, Edib Hadžialagić.

Sportski direktor Sarajeva potvrdio nam je da je sinoć u Fojnici obavio razgovore sa Emirom Hadžiđulbićem.

"Sa Hadžiđulbićem sam obavio razgovore. Iznio je svoje uslove, koji su po mom mišljenju korektni i ostalo je samo da Upravni odbor odobri ovaj transfer. Mislim da tu neće biti nikakvih problema i da će Hadžiđulbić od naredne sezone nositi dres Sarajeva", istakao je Hadžialagić.

Treba istači da se bordo momčad danas vraća sa priprema iz Fojnice, te da će u Hadžićima u 17 sati tim odigrati utakmicu između sebe.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti