Arsenijević: Osjetio sam draž derbija

Prvotimac Sarajeva zadovoljan bodom sa Grbavice

Arsenijević: Osjetio sam draž derbija

Sarajevo je na Grbavici u velikom gradskom derbiju osvojilo bod, iako su igrali sa devet igrača gotovo sat vremena.

Jedan od najboljih igrača u bordo dresu bio je Branislav Arsenijević, koji je bio neprelazan za igrače Želje.

"Utakmica protiv Željezničara bila je kestremno teška, a posao nam je dodatno otežao sudija, koji je bespotrebno davao žute, a pogotovo crvene kartone. Mi smo odigrali dobru utakmicu, pogotovo s obzirom na činjenicu da smo igrali sa samo devet igrača. Svi znamo kako je teško pokrivati teren sa tako malo igrača, ali smo ipak uspjeli uzeti bod na Grbavici", kaže Arsenijević za SportSport.ba.

"Lično sam zadovoljan sa svojom igrom, ali i sa igrom čitavog tima. Meni je ovo bio prvi derbi i osjetio sam svu draž koju sa sobom on nosi. Bio sam motivisan za ovu utakmicu i znao sam da ću odigrati dobro protiv gradskog rivala".

Naredno kolo dočekujete Leotar, kakva su očekivanja?

"Mi smo favoriti protiv svakog protivnika na svom stadionu, tako ćemo dočekati i Leotar. Bićemo oslabljeni u ovom susretu, što zbog kartona, što zbog povreda, ali smo apsolutni favoriti i očekujem našu sigurnu pobjedu", rekao je desni bočni igrač Sarajeva Branislav Arsenijević za SportSport.ba.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti