Arsenijević želi pobjedu protiv Slobode

Arsenijević želi pobjedu protiv Slobode

Jedno od najvećih pojačanja Sarajeva ove sezone je Branislav Arsenijević, što je već pokazao na prvoj utakmici, kada je postigao gol protiv svog bivšeg kluba Slavije.

Pošto su bordo momci totalno zakazali protiv Slavije, sada imaju ispred sebe imperativ pobjede. Danas im na Koševo dolazi uvijek neugodna Sloboda, ali Sarajevo nema drugoga izlaza nego ići na pobjedu.

"Tačno je da smo totalno zakazali u Lukavici, bili smo slabi u svim linijama. Ni sam ne znam zbog čega je to tako bilo, ali moramo tu utakmicu sada zaboraviti. Sloboda je težak protivnik, jer zaista imaju dobar igrački kadar. Mi igramo na svom terenu, i napast ćemo njihov gol od prve minute. Nemamo drugog izlaza jer moramo pobjediti, i tako se iskupiti svojim navijačima za slabu igru u Lukavici", rekao je desni bočni igrač Sarajeva Branislav Arsenijević za SportSport.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.