Arshavinov transfer bi mogao propasti

Zbog velikih zahtjeva igrača

Arshavinov transfer bi mogao propasti

Dugoočekivani prelazak Andreja Arshavina iz Zeint St Petersburga u Arsenal, mogao bi još jednom biti otkazan. Iako je transfer vrijedan 14 miliona funti dogovoren između dva kluba, finansijski zahtjevi igrača mogli bi biti ozbiljna prepreka da se on zaista i realizira.

Engleski mediji navode da Arshavin sada traži godišnju platu od 3,5 miliona funti i to bez taksi, što je suma koju u Arsenalu nisu spremni platiti.

I sam Arsene Wenger jučer je porekao da je postignut konačan dogovor između Arsenala i Zenita. “Više različitih glasova dolazi iz tog kluba.”, opisao je Wenger trenutnu situaciju.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.